Един от скъпите ресторанти на София, с перфектно местоположение и концепция, чието изпълнение за съжаление не винаги се оказва на нужната висота.
Менюто е средиземноморско, с акцент върху прясната паста, пресните риби (предлага се риба на деня) и гурме продукти като трюфели, артишок и аспержи. Въпреки солидните цени обаче в ястията се срещат пропуски като поувяхнало авокадо в салатата и допълващи ризотото каламарети с твърде мощен морски дъх.
Приятен щрих е остъклената витрина с изложени десерти, сред които не са за изпускане шоколадовото тирамису и италианската версия на милфьой, наречена милефолие.
Разнообразието от вина е богато и включва някои от най-добрите италиански, както и по-качествените български изби.
И все пак някои от детайлите, които правят едно класно заведение желано място за многократни посещения, липсват. Като например водата, която трябва да бъде поръчвана изрично, вместо да се сервира от заведението, както и приятният иначе избор от прясно приготвен хляб, който по-късно се озовава в сметката, при това на немалка цена.
Обслужването е на ниво, но се забелязва повече старание при редовните клиенти, които са предимно чужденци.
Качество на храната: отлично
Меню: италианска кухня
Винена листа: богат избор на италиански вина
Обслужване: много добро
Интериор: неформален
Достъпност: централно място в София, има паркинг