„Mi Amor, ако нямаш сърце си в затвор…” (Видео)

Новият видеосингъл на Мария Илиева е вече факт

Силен текст, ярък бийт и видео продукция без аналог в България предлага новият проект на Мария Илиева – Mi Amor.

Режисьор на лентата е Виктор Антонов – Rikk.

Заснемането на видеото отнема близо три снимачни дни, екипът наброява над 50 души, а Мария е ослепителна във всяка от трите си визии. Креативен директор на проекта и стилист е Боян Кузески, за грима и косата се грижат съответно Зоран Коцов и Георги Петков. Сценични партньори на Мария Илиева са балет „НОВА”, Екс Енерджи Крю, а специално участие има изпълнителят и топ модел на Visages Model Group Виктор Либа.

Мария работи с Rikk за пръв път, но е силно впечатлена от креативността и професионализма му.  Оператор на лентата е Радослав Гочев. “Събрах екип от  професионалисти и личности, всеки от които допринасяше за качеството на крайния продукт. Хвърлихме много труд… и си заслужаваше,” споделя Мария.

Музиката на Mi Amor е писана от мултиплатинените продуценти Da Beat Freakz, работили с Usher, Sean Paul, Chris Brown, M Pokora, Kat Deluna и др., а автор на текста е изпълнителката. Музикален продуцент е Dexter.

Mi Amor набира популярност, като вече се завъртя и в ефира на музикалните медии у нас. Феновете ще могат да я чуят на живо в София в два последователни дни следващия уикенд. На 16-ти септември Мария Илиева ще я изпълни в рамките на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour на пл. Батенберг, а на 17-ти ще бъде хедлайнер на третия ден от Sofia Spark Fest в Южния парк.

 

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Новини

Свързани
Публикации