Model Off Duty: Ренета Каневска от Fashion By Reneta

Продължаваме да ви запознаваме с впечатляващите млади дами в българската блогосфера, а днешният ни model off duty  е една наистина много специална фешъниста! Ренета Каневска е интригуващата млада дама зад модния лайфстайл блог Fashion By Reneta, притежаващ над 11 хиляди почитатели, ценящи различния, но премерен вкус на Ренета. Само на 23 години, тя е една от малкото дами, които могат да се похвалят със своя самостоятелна дизайнерска колекция. Тя е дипломиран бакалавър Моден маркетинг & Бизнес мениджмънт в Лондон, където прекарва и последните си години. Блогът стартира по време на първата си година в Лондон, където осъзнава, че стилът й се радва на огромен интерес и може да се превърне от любимо хоби в мечтана работа.

_T2A9826

Основната любов към блога и носи свободата да прави това, което харесва.  Разнообразното ежедневие изпълнено с множество емоции, възможността да посещава интересни места и да ги споделя със своите последователи  се превръща във водещо вдъхновение, с което заразява и своите читатели.

 1. Казват, че парфюмът е личната визитка на човек, каква е твоята?

Индивидуалността. Това е и едно от основните послания на моя блог – да използваме модата за вдъхновение за нашия личен стил, а не да робуваме на нея. За мен личният почерк е много по-вълнуващ и отличаващ се.

 1. Какво най-много харесваш в блогърството?

Свободата да правя това, което ми харесва, разнообразното ежедневие изпълнено с множество емоции, възможността да посещавам интересни места и да ги споделям с моите последователи и случайните запознанства с нови хора.

2

 1. Кой е твоят model off duty?

Вдъхновявам се от амбициозните и креативни момичета, тези които са поели по нелесен и изпълнен с предизвикателства път, за да постигнат мечтите си. Някои от моите любими са Negin Mirsalehi, Sazan Hendrix, Kenza Zouiten, Jessica Stein.

 1. Как би описала своя личен стил?

Никога не определям стила си, защото обичам да експериментирам. Винаги съм била много гъвкава, но мога да кажа, че най-често в ежедневието си залагам на casual стила.

10997998_10153085154007445_5402559728579273730_n

 1. За какво би похарчила много пари?

Обожавам да пътувам… Бих похарчила много пари за незабравими моменти с любими за мен хора.

 1. Какъв е следващият must have артикул в гардероба?

Деним – целогодишният must-have! Току що се сдобих с невероятно vintage деним яке с детайли от рециклирани марокански килими. Нямам търпение да го покажа в блога си.

 1. Реален или виртуален шопинг?

Винаги съм комбинирала и двата, в зависимост от това кое ми е по-удобно. Не бих могла да избера само единия.

LIZBLACK LFW15

 1. Кой е първият ти моден пример?

Разбира се, че мама. ☺

 1. Задължителният артикул за всеки гардероб?

Екстравагантният, този който много силно привлича вниманието – било то атрактивна обувка, чанта или друг аксесоар. В комбинация с основните артикули в гардероба и силно изразена индивидуалност може да се получи една невероятна комбинация.

 1. Какво обличаш, когато „не знаеш какво да облечеш“?

Дънки с т-шърт или риза. В тази бърза комбинация се чувствам най-комфортно и удобно, а за мен комфортът е много важна част от цялостния стайлинг.

taxi

 1. Какво ще открием в дамската ти чанта?

Телефон, лаптоп, тефтер, портмоне, ключове, червило…

 1. Козметичният продукт, без който не можеш?

Ако трябва да избера едно нещо, ще заложа на спиралата.

3

 1. Най-голямото удоволствие от това да бъдеш моден блогър?

За мен удоволствието е свободата. Аз отварям врата към моя свят и споделям каквото поискам, когато поискам по начин, по който реша, без да спазвам правила или да се ограничавам. Ще продължа да правя това, като подчертавам значението на личния стил и индивидуалността.

IMG_2774

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *