Най-дългото модно ревю във Видин (Видео)
Вяра Бориславова Най-дългото Модно Ревю Видин

Видин, близо 2 км градски подиум, 110 момичета, цветни рокли, много публика и една мечта – България да влезе в рекордите на Гинес с най-дългото модно ревю

Вяра Бориславова, създател и собственик на модния бранд MUSE Shop и сценариста и режисьор на ревюто – проф. д-р Александър Илиев обединиха хиляди около маршрута на ревюто, стартирал от Речна гара, минаващ през Кръгла градина, след което Телеграф капия, Паметникът на свободата и грандиозен финал на прочутата Баба Вида.

110 тоалета, създадени за 110 дни, събраха овациите на публиката и с финес доукрасиха естествения чар на дунавския град. Сред моделите забелязахме Пам Велидис и Минка Сурдулова – 70 годишната актриса от Видин, която по нищо не отстъпваше на младите участнички.

Водещи на откритите сцени бяха – Благовест Благоев и Елена Георгиева, а на гала финала – Деян Донков. За косите на момичетата се погрижиха коафьорите на Christian of Roma, а гримът е дело на студенти от Варненския университет.

Репортажът на Code Fashion TV е специален подарък от г-жа Илиана Алипиева за Вяра Бориславова.

 На следващия ден в прочутия комплекс на „Бонония естейт“ отново на брега на Дунав, се състоя благотворителен търг с 10 от роклите. Инициативата събра 1700 лв., с които Вяра Бориславова ще стартира Модна академия във Видин, в която млади хора ще могат да се обучават.

Събития

Свързани
Публикации