Незабравимо бляскаво парти беляза една година glo™ в България

Празникът на glo™ беше отбелязан едновременно в София, Пловдив и Варна


БАТ България отпразнува първия рожден ден на бездимната алтернатива glo™ в България с няколко грандиозни събития едновременно в София, Пловдив и Варна. Те събраха на едно място стотици гости, сред които бизнес партньори, медии и инфлуенсъри. За по-малко от 12 месеца от стъпването на glo™ в страната, от компанията успяха да представят най-актуалните модели на иновативното устройство за нагряване на тютюн, както и най-новата гама продукти без тютюн* – veo™, които са на основата на растението ройбос (Rooibos), съвместими за ползване с glo™.

„Представянето на българския пазар на най-новите технологии, сред които glo™ HYPER AIR, лимитираната серия Hyper X2 City Lights, както и veo™, затвърждава трансформацията и развитието на нашата компания, като и подчертава за пореден път основната стратегия на БАТ да намали въздействието на своя бизнес, предлагайки на пълнолетните потребители широка гама от по-малко рискови алтернативи на пушенето.** Радваме се, че и България е сред тези държави по света“, коментира Мила Маречкова, изпълнителен директор на БАТ България.

Водещи на събитията в трите града бяха едни от най-популярните лица от света на шоу-бизнеса, които поставиха акцент върху техническите характеристики на устройството и неговата функционалност, както и върху различния му рисков профил, и ролята на glo™ като алтернатива на традиционното тютюнопушене. Част от бляскавата програма на партита бяха и родни поп звезди, които зарадваха гостите със своите изпълнения на живо.

Кулминацията на вечерта бяха специални шоу програми и награди от glo™, както и празнична торта по повод рождения ден на бездимното устройство.

* Този продукт не съдържа тютюн, направен е с ройбос растителен субстрат с добавен никотин, който води до пристрастяване. Продуктът е предназначен за нагряване, без изгаряне. Този продукт не е без риск.

**Въз основа на тежестта на наличните доказателства и при пълно преминаване от пушене на цигари към негорими продукти. Тези продукти не са без риск. При употребата им се доставя никотин, който води до пристрастяване.
glo™ не е без риск и е само за пълнолетни

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Новини

Свързани
Публикации