#NO RULES или как да бъдем свободни?
Enigma No Rules Кожено Яке

#NO RULES е новата колекция на ENIGMA, вдъхновена от свободата, непокорния дух и увереността в собственото Аз

За какво се сещате, когато чуете „кожено яке“?

Enigma No Rules Колекция Кжени Якета

За лошото момче на Холивуд – Джеймс Дийн – със смръщени вежди, сочни устни, перфектна прическа, облегнат на лъскав мотор и облечен в… кожено яке. Този моден артикул е символ на бунтарската култура още от създаването му. Той е любима дреха на свободолюбивите хора, които разбиват стереотипи. То не се подчинява на модни тенденции, защото само по себе си е вечна класика.

Жените „събличат“ Джеймс Дийн и отмъкват коженото яке от мъжкия гардероб. И започват да го носят като перфектен аксесоар. Многоликият му образ позволява съчетанието с всичко. Точно така, с всичко! Скъсани дънки и груби кубинки – завършваме визията с кожено яке. Феерична рокля с ярки флорални мотиви и бели кецове – веднага намятаме на раменете си коженото яке. Гръндж и пънк културата ни научиха да го съчетаваме с карирана риза на кръста или дори с тюлена пола в розово. И всичко това е възможно, защото за коженото яке няма правила.

Enigma No Rules Колекция Кжени Якета

Тази вечна любовна история между модните маниаци и коженото яке ражда новата колекция #NO RULES. Брандът ENIGMA предизвиква всеки от нас да събуди бунтарския си дух. Моделите провокират желанието ни да се освободим от рамката на ежедневието, рамка, която често е наложена от самите нас. А с кожено яке на раменете си ние се превръщаме в едно по-свободно и уверено АЗ.

Всеки от моделите #NO RULES е готов за път, приключения и спомени от бунтарско лято, без правила и без задръжки, с малко багаж и с много сигурност. Защото яке от естествена кожа никога няма да те предаде.

Дизайн

Дизайнът на колекцията #NO RULES е вдъхноwen от свободата. Линиите на якетата ни помагат да разчупим модните си задръжки и да открием един по-смел нов стил за нас. Кожените якета на ENIGMA са винаги готови за модни експерименти, просто трябва да счупим собствените си рамки.
За да бъде завършено вашето изживяване с яке от ENIGMA, то е ръчно надписано с #NO RULES, за да ви напомня за свободния дух, който носите в себе си всеки път, когато го видите.

Enigma No Rules Колекция Кжени Якета Enigma No Rules Колекция Кжени Якета

Материал

За създаването на колекция #NO RULES са използвани разнообразни кожи от висок клас. Всяка кожа е преминала специална обработка, за да се постигне забележителен ефект на напукване. Можете да откриете модели от класически набук, кожи с vintage лице и класическа напа.

Enigma No Rules Колекция Кжени Якета
Как да го носим?

Една от причините за „безсмъртието“ на коженото яке е, че то е подходящо за всеки сезон. Яке от качествена естествена кожа може да бъде ваш най-добър приятел дълги години. Ако вие се грижите добре за него, то ще се погрижи винаги да изглеждате великолепно.

Enigma No Rules Колекция Кжени Якета

Пролетта със своите вечни настроения от дъжд, слънце и вятър, предполага носенето на връхна дреха. Всичко от деним се връзва идеално с коженото яке. Обикновена бяла тениска, чифт дънки и бели кецове, добиват абсолютно нов и завършен вид, добавяйки кожено яке към тях.

Enigma No Rules Колекция Кжени Якета Enigma No Rules Колекция Кжени Якета

Лятото е за феерични рокли и леки материи, които непокорно и бунтарски можем да комбинираме с груби кубинки и овърсайз кожено яке, което да ни топли в прохладните вечери. Контрастът между нежността на лятната рокля и силата на коженото яке ще ви накара да се почувствате готови да покорите света!

Enigma No Rules Колекция Кжени Якета

Есента и коженото яке имат дългогодишна любовна история и не обичат да си изневеряват. Падането на температурите, честите валежи и вятърът нямат шанс да ни уплашат, ако имаме подходящо кожено яке. То се комбинира перфектно с дрехи от естествени материи и леки плетива. Подходящо е дори и като допълнение на спортно-елегантна визия за офиса.

Enigma No Rules Колекция Кжени Якета

През зимния сезон можем да комбинираме коженото яке с почти всеки тип обувка – от елегантен кожен ботуш до туристически модел. Добавяйки дебел шал, шапка и ръкавици, можем да покорим и най-студените дни в града.

Enigma No Rules Колекция Кжени Якета Enigma No Rules Колекция Кжени Якета

В куфара на пътешественика също винаги има място за кожено яке. Защото, в която и точка на света да сте – хубавото кожено яке ще направи впечатление на всеки от Европа до Азия.

Не на последно място – трябва да носите коженото си яке с увереност. А #NO RULES предлага увереността, от която се нуждаем, за да бъдем забелязани.

Enigma No Rules Колекция Кжени Якета

 

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Мода

Свързани
Публикации