Nude грим за празниците

Ако сте от дамите, които няма да прекарат Коледа по пижама на дивана, а ще се отдадат на социални ангажименти, то ви предлагаме да заложите на nude грим

Да, Коледа е блясък и диаманти, но понякога дори и принцесите имат нужда от малко почивка. Nude гримът може да ви влезе в употреба от сутрин до вечер, във всеки един от празничните дни. От сутрешен брънч с чай и вкусотии, през градска разходка до някой коледен базар и чак до празнична вечеря и коктейли до късно – nude гримът ще ви направи забележителни.

Не ви трябва много, но винаги започваме с едно и също. Добре почистена кожа. Хидратация и слънцезащита. След това залагаме на добър фон дьо тен, който да издържи цял ден. Сенките може и да липсват или да са напълно nude, само тон или два по-тъмни от кожата ни. Не прекалявайте със спиралата, особено, ако ще излизате през деня. На устните заложете на nude червило – в момента има огромно изобилие от всички марки на пазара. Ако не сте фен на червилото, един достатъчно бляскъв гланц ще свърши чудесна работа.

Nude гримът позволява да се развихрите в облеклото си. Грозен коледен пуловер или рокля с пайети, естественият неутрален грим е перфектният избор, ако не знаете какво ще облечете. Друго предимство на този тип грим е, че с него винаги изглежаме отпочинали и свежи, а знаем, че по Коледа някой спят повечко, а други си недоспиват. А и винаги можете да сложите към nude грима едно червено червило за вечерта.

Ето и нашите предложения от backstage седмиците на модата, кетуока и червените килими:

Снимки: Getty Images

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Мода

Свързани
Публикации