Откриване на новото модно пространство CoNets
CoNets Николай Божилов

Conets Co-working & Design Academy е новото пространство за мода и дизайн в София. Неговият основател Николай Божилов посрещна близки, колеги и модни личности на откриването на новата локация

Отвори врати първият артистичен коуъркинг в България – Conets. Единственото място в България за мода, дизайн и събития, намиращо се на ул. „Христо Белчев“ 17, София. Пространство цели да изгради общност в която, български иновативни артисти да могат да работят, колаборират и изграждат съвременни културни продукти.

Основателите на Conets, Кристина Атанасова и Николай Божилов приветстваха всички гости и разказаха за историята и бъдещето на пространството.

Присъстващите на откриващото събитие, бяха посрещнати от топ моделите на Intermodels, за чиято визия се погрижиха дизайнера Николай Божилов, коса на Arlet stars и грим Марина Младенова и обувки Hogl.

В рамките на няколко часа присъстващите проследиха, как коуркинг пространството се трансформира в събитиен център, където гостите обменяха идеи, опит и споделяха приятни емоции. Докато присъстващите отпиваха коктейли от Absolut, хореографът Деян Георгиев изненадващо представи пърформанс с дреха на Николай Божилов, който приключи в инсталация. Вечерта продължи с лайф изпълнение на певицата Рейчъл Роу и диджеят KINK. Първите участници в Conets подготвиха концептуални обекти и дизайни, в естетиката на събитието. Камелия Христова с бранд Ckyka, подготви инсталация с огледало и конец, а Николета Бинева създаде специален дизайн- Black flower dress, за Пърформанс на Рейчъл Роу.

Събитието уважиха известни фотографи, стилисти, художници, гримьори и хора от бизнес средите и медиите. Сред специалните гости бяха Мила Роберт, Прея, Ивелина Чоева, шеф Таралежков, популярни инфлуенсъри, топ модели и др.

Всеки гост получи специални подаръци комплименти от партньорите на събитието Morrocanoil, Biotrade и Homelife.

Вечерта премина под слогъна “Be part of the start”, защото Conets ще функционира така че да привлича и дава платформа, за изява, на български автори с висока естетика и любопитни проекти.

Събития

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации