Пътуване до сърцето на Земята с Louis Vuitton
Deep Time High Jewelry Collection - Louis Vuitton

Louis Vuitton разкри най-голямата си колекция бижута „Deep Time High Jewelry Collection“

Deep Time High Jewelry Collection - Louis Vuitton

Поректът Deep Time е проектиран от Франческа Амфитеатроф, артистичен директор в сектор часовници и бижута за Louis Vuitton. То е ода за раждането на планетата и създаването на живота. С невиждани досега модели бижута колекцията може да се похвали с 170 уникални артикула. Първо ще бъдат показани 95 моделиа, акцентиращи върху геоложки форми, които представят планетата Земя.

„Ние в Louis Vuitton, както винаги, сме авантюристи, пътуващи до необикновени, неочаквани места“, каза Амфитеатроф.

„Deep Time ще ви пренесе дълбоко в миналото, до време и място, които са толкова далечни и може би дори трудни за разбиране. Но в същото време камъните – тези съкровища, които обхващат хилядолетия – ще ви отведат точно там, до началото на планетата и в историята на света и неговото мистично геоложко наследство.“

Deep Time High Jewelry Collection - Louis Vuitton Deep Time High Jewelry Collection - Louis Vuitton

Темите вулкан, вълна и пропукване представляват различните апокалиптични еволюции на планетата. По същия начин, животът и неговите щедрости се наблюдават в осем теми Произход, Вкаменелости, Семена и Цветя. Това умопомрачително разнообразие от великолепие се държи заедно от две константи – омагьосващите камъни и духът на приключението и пътуването.

Deep Time High Jewelry Collection - Louis Vuitton

Колекцията Rupture ефективно нарушава нормите и свандартите в дизайна на бижута. Милиони години на движение на тектоничните плочи и отделянето на суперконтинента – това олицетворява дръзкото бижу.

Deep Time High Jewelry Collection - Louis Vuitton

Такава прекрасна колекция може да бъде разкрита само на място, което надхвърля времето. Колекцията High Jewelry Deep Time беше разкрита на сцената на един от най-старите и най-добрите театри на открито в света, Odeon of Herodes Atticus.

 

Снимки: Louis Vuitton / Luxury Launches

Мода

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации