Преследваме летните страсти с ESMER
Esmer Бански

Все някъде по света е лято! С тази мисъл отваряме сайта на ESMER на компютъра, а на телефона – приложението ни за самолетни билети и започваме да мечтаем…

Esmer Бански

Марката ESMER се появява у нас през лятото на 2023 с лимитирана серия бански, но набира толкова много почитатели само за един сезон, че вече кипи в трескава подготовка на нови изненади. Една от тях е колекция Wild Summer 2024, която идва навреме за resort wear желанията ни за зимните месеци и бъдещото жарко лято.

Ето какво споделиха от бранда пред Code Fashion:

„Изненадващия успех на нашата First Limited Collection бански беше истинско вдъхновение за нас. Очаровани от обратната връзка на нашите първи клиентки, започнахме да творим новите модели от колекцията Wild Summer 2024 и нямаме търпение ги представим съвсем скоро. Там сме заложили на изключителен индивидуален почерк, смели цветове, нови кройки и детайли.”

Esmer Бански

Моделите на бранда са подходящи за стилните и елегантни дами, които залагат не само на визия, но и на качество. Красивите и нежни елементи по банските са с 22-каратово златно покритие. Ликрата е висококачествена, а дизайните минималистични, красиви и запомнящи се. ESMER предлагат моделите си в лимитирани серии – гаранция, че ще бъдете единствена и неповторима. Брандът залага и на богат избор от смели или класически цветове, така че всеки бански костюм да е комплимент към кожата на своята притежателка през всеки сезон. Освен това ESMER ще ви предложи и избор на плажно облекло, с което да завършите визията си.

Esmer Бански

С моделите на бранда можете да заблестите през всеки един сезон. Независимо дали сте от дамите, които мечтаят за уютен хотел, сгушен в планината, валящ сняг и луксозни спа процедури. Или от онези, които преследват лятото навсякъде по света. И със сигурност от ноември до февруари имат поне едно организирано пътешествие до локация с палми, златен пясък и безкрайни лазурносини води. Точно там ще могат да носят новата си придобивка.

Esmer Бански

Или просто можете да си поръчате нов бански за следващото лято още сега, за да не плачете после, че са свършили…

 

Мода

Свързани Публикации