Претендентите за Мистър Ливан 2017 на гости в България

16-те претенденти на „Мистър Ливан 2017„ пристигнаха в България с директен чартърен полет от Orient plus.

Негово Превъзходителство Сузан Моузи – посланник на Ливан и Почетният консул на Молдова д-р Веселин Чипев, подкрепят българо-ливанския тур.

Топ моделите от Ливан ще останат в България от 27 до 31 юли, за да промотират възможностите за туризъм в страната ни. Те са у нас по покана на звездната диетоложка Енджи Касабие и международния PR consultant – Атанас Лазаров, организатор на едни най-добрите конкурси за мъжки модели.

В продължение на 4 дни ливанските модели ще бъдат официални гости на почетния консул на Република Молдова д-р Веселин Чипев и неговия аристократичен Capital city center Пловдив, където ще направят официалната си фотосесия за предстоящия престижен конкурс.

Красивите ливанци, заедно с Рабих Ел Зейн, който е Мистър Ливан 2014, ще имат здравословно меню подготвено специално от Енджи Касабие – звездния диетолог на Холивуд, занимания по йога и различни спортни занимания. В партньорство с популярната верига фитнеси Pulse в Capital Holding Group моделите ще имат фотосесия с българския моден фотограф Костадин Кръстев – Коко.

Ливанските топмодели ще посетят и Роял СПА Велинград, собственост на г-н Веселин Чипев и Capital Holding Group, в СПА столицата на Балканите – Велинград. В Royal SPA Velingrad моделите ще се насладят на една релаксираща СПА почивка.

Екипът на ливанската МТВ, със зрителска аудиотория от над 500 000 000, ще следи всяка една крачка на модели.

Ливанската делегация от топ модели идват благодарение на най-голямата туристическа аганция за Ливан, ORIENT PLUS, отговаряща за над 36 дестинации по Света, както и да промотира страната ни в Бейрут, Ливан.

В лицето на столицата ни в програмта на БГ тура е залегнал и модерния и комфортен хотел Маринела София. Домът на Sofia Fashion Week ще посрещне още звездното семейство Енджи и Рабих Ел Зейн, собственикът на Beirut Fashion Week Нидал Бешерауи, споделя част от програмата Атанас Лазаров.

На летище Варна, момичета облечени в народни носии ще посрещнат гостите от Ливан и лично Енджи Касабие с рози и биофреш подаръчни комплекти.

В столицата ни, НП посланик на Ливан ще има официална вечеря с претендентите за титлата Мистър Ливан 2017, които идват на специално подготвена ваканция с фотосесия в България.

 

 

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации