Първата International Fashion Connection Академия

На събитие в х-л Intercontinental в София, бе представена първата International Fashion Connection Академия в България

IFC Academy работи в партньорство с IFDA – Italian Fashion &Design Academy – академията за мода в Милано с президент Даниеле Фитолле, където преподават дизайнери от модни къщи като Fendi, Armani, Moncler, както и главни дизайнери от модна къща Versace.
Академията ще предлага практическо образование за дизайнери, като в екипа участват едни от най-разпознаваемите имена от модния бранш. Сред преподавателите в академията са Николай Пачев – творчески директор, Боряна Вътова и Татяна Арнаут – преподаватели по дизайн, Милена Кузманова – инструктор-моделиер и Кирил Александров – моден фотограф.

Създател на IFC Academy е Мила Захариева, която си партнира в проекта с най-голямата международна компания за шевни машини в света – Singer.
Кои гости уважиха събитието, какво пожелаха на организаторите и повече информация за IFC Academy ще откриете във видеото.

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации