Родни звезди луднаха по нова процедура за красота

Красавици от родния хайлайф се събраха в столичен център по красота, за да разберат каква е най-новата технология за борба с целулита.

Плеймейтката Златка Димитрова, актрисата Елен Колева, певицата Есил Дюран и колежката й Рут Колева, както и екс адреналинката Жана, се поинтересуваха от новата технология. Към тяхната компания се присъедини и една от носителките на титлата “Мисис Баба”.

Всички те бяха част от купона по случай първия рожден ден на центъра по естетика Persona.

Ива Дойчинова бе водеща на събитието, като за пореден път доказа, че е майстор на микрофона. Тя представи пресонално всеки един специалист от екипа на центъра за красота.

По случай първия си рожден ден центърът направи подарък на себе си и на клиентите си – новият медицински апарат за борба с целулита, двойната брадичка и отпуснатата кожа – Venus Legacy. Апаратът е популярен в световен мащаб като революционна технология за борба с отпуснатата кожа.

Venus Legacy е уникален с това, че комбинира 3 модерни технологии – мултиполярна радиочестота, пулсиращо магнитно поле и VariPulseTM технология, като по този начин се справя с целулита, двойната брадичка и увисналата кожа по лицето и тялото.

За да сподели своя опит, специален гост на събитието беше дерматологът от Русия д-р Олеся Велинова. „Макар че, е съвсем нова нехология, произведена едва през миналата година Venus Legacy е тотален хит в Москва”, сподели тя.

И добави, че клиентите го търсят именно заради бързите и добри резултати, които дава. Д-р Велинова демонстрира на живо действието на новия апарат за моделиране на тялото и лицето.

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации