Сантра представи Youthifull

Харизматичната певица Сантра, създаде своя компания за козметика с любов към кожата и хидратацията. 

 

Youthifull е името на новата компания за козметика на Сантра, вдъхновена от нейния пра-пра дядо Петър, както самата тя споделя в социалните мрежи. Петър Каназирев е бил фабрикант в козметичната индустрия и културен деец – ,,финансирал е и е участвал в освободителни дела”. Първата гимназия в Разлог носи именно неговата фамилия, като със собствени средства, той финансира построяването й.

Благодарение на рецептите оставени от дядо си, Сантра създава новите козметични продукти и по-специално – първата по рода си програма за хидратация на кожата отвън и отвътре: HYDRATE ME 2 Step Program!

 

Висококачествени продукти, създадени в България, без синтетика и за оптимална хидратация – това е козметиката Youthiful, а закачливото име много ни допада. Програмата е подходяща за всеки тип кожа и е 100% натурална.

Първата стъпка в нея е HYDRATE ME Serum, в който има най-важните витамини за кожата – А, С и Е, както и антиоксиданти. ,,Той възстановява естествения водно-липиден баланс на кожата и в резултът я прави видимо хидратирана, мека и комфортна.. Разработен е да действа в комбинация с вода и затова задължително се нанася на влажна кожа.”

Втората стъпка е HYDRATE ME Herbal Tea – 100% натурален  отново пълен  с витамини и антиоксиданти , за да поддържате здравия си и младжки вид.

 

A post shared by Youthiful (@youthiful.eu) on

Можете да намерите продуктите от сайта на компанията тук.

А ние очакваме с нетърпение да ги пробваме и пожелаваме на Сантра успех в новото начинание!

 

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *