Силата на женската енергия – Sexology Еп. 5
Sexology с Маги Сидерова

Коучът Катя Любомирова и вечно усмихнатата Джуджи гостуват на Маги Сидерова в Sexology, за да ни разкрият тайните на женската енергия

Как да бъдем женствени и да получаваме това, което искаме от мъжете и от живота? Как да се справим с мъжката си сила и хубаво ли е да бъдем “мъжки момичета”?

Катя Любомирова е personal coach и разкрива на дамите тайните на женската енергия. Чрез различни практики, правилно планиране и вглеждате във вътрешното ни Аз, можем да постигнем всичко. Катя ще отговори и на въпроса “Защо не е признак на слабост да искаш пари от мъжа си?”.

Във втората част на предаването Деляна Маринова – Джуджи сяда на горещия стол в студиото, за да внесе от своя великолепен хумор и неподправена женска енергия. Как се запазва огъня в брака вече над 30 години и защо не е лошо един мъж да ти прави комплимети? Отговорите на тези въпроси и много още в новия епизод на Sexology с Маги Сидерова.

Ексклузивните партньори на предаването Diblong.bg са подготвили поредния горещ подарък за разпалване на страстите в спалнята.

 

 

Мода

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации