Сладоледен маникюр

ice - 5

Изразът “Да си оближеш пръстите!” вече придобива ново значение. Новите тенденции в маникюра демонстрират цветно и сладко настроение с изрисувани старателно нокти с фуниики за сладолед и други сладки изкушения. Тенденцията е изключително свежа и заразителна, а самата направа на ноктите в тази форма – лесна и приятна.

ice - 4 ice -3 ice-2

Както виждате, всичко, от което имате нужда са любимите ви летни нюанси, колкото по-светни, толкова по-добре. Два нюанса на кафяво и лак с брокат. Старателните почитателките на този дизайн, могат да експериментират с 3D елементи и да сътворят любимия си плодов сладолед.  За да направите сладоледената фунийка по-реална, може да използвате пясъчен лак, който ще придаде онази характерна грапавина на фунията.

 

ice

Кой е вашият любим вкус, дами?

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.