Сламената чанта, в която побираме лятото си
Сламена Чанта
Лято. Жега. Плаж. Море! Може би не още, но нямаме търпение да заредим гардероба си!

На лятото му е хубаво морето, дългите дни и къси нощи, ледчетата в чашата с мохито, жаркото слънце и малкото дрехи.

През лятото гардеробът се изпразва откъм обем и се изпълва с цвят. Рокли на цветя и искрящи цветове, къси панталони и феерични поли, бели ленени ризи и скъсани дънки. Слънчевите очила и капелата се превръщат с най-добрия аксесоар. А към тях и днешното ни модно вдъхновение – сламената чанта.

Тя е толкова нашумяла тенденция през последните, може би, 30 години, че се е превърнала в класика за летния сезон.

Дали я носим на плажа или в града, акцентът към визията ни е гарантиран. От най-малките родни брандове, до най-големите имена, като Chanel и Christian Dior, създават ежегодно нови и нови модели, вдъхновени от простотата на сламата.

Сламена Чанта

Основният нюанс на сламената чанта е, че е близка роднина с лятото. Почти сестра. През всеки друг сезон е немислимо да я носим.

Ако си я взимаме за плажа, то е редно да изберем maxi размер, в които да поберем плажната кърпа, слънцезащитния лосион (задължително), чехли, шапка, студена вода, две праскови и някое леко лятно четиво.

Сламена Чанта

В града нещата стоят по-така… Тук можем да се развихрим. Чанта от слама в черно или с черни акценти и лого, спокойно се превръща във вечерен аксесоар и стои добре дори и на малката черна рокля.

Сламена ЧантаЧантите тип “кошница” са супер за брънч, неделна разходка в парка или обяд с приятели в покрайнините на града.

Формата тип “торба” е страхотна дори и за офиса, натоварените модерни майки с много багаж за носене. Тя е удобна и за пазар, така че не я подценявайте.

Ето и нашите модни вдъхновения в стил лято и сламена чанта, от модните подиуми и стрийт стила:

Сламена ЧантаСламена ЧантаСламена ЧантаСламена ЧантаСламена ЧантаСламена ЧантаСламена ЧантаСламена ЧантаСламена ЧантаСламена ЧантаСламена ЧантаСламена ЧантаСламена Чанта
Снимки: Getty Images

Мода

Свързани Публикации