Sofia Fashion Week AW 2017 с нови модни брандове

Към вече обявените имена, чиито дизайнерски произведения ще видим на подиума на есенното издание на седмицата на модата в София, се нареждат още известни дизайнери. Те ще представят за първи път свои колекции в рамките на Sofia Fashion Week.

Българският бранд Paruchev, с главен дизайнер Атанас Парушев, ще покаже есенните тенденции в мъжкото облекло с бутиков вкус и световен клас.

Сред световноизвестните брандове очакваме с нетърпение есенно-зимното ревю на MYO Couture за Sofia Fashion Week. Ателието на бранда се намира в Берлин, но дизайнерите са българките Валентина и Йоана Дочеви и пристигат специално за модния форум, за да покажат и своята висша мода и за малките принцеси.

По време на модния форум, ще имате възможността да се насладите за първи път и на моделите на Be Queen Fashion House. Сватбата ви – от роклята до обувките – е в идеалните ръце с дизайнерските тоалети на модната къща.

Очаквайте още горещи новини за Sofia Fashion Week.

Последвайте Sofia Fashion Week във facebook и Instagram.

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Новини

Свързани
Публикации