София Борисова с модно ревю във Виена

След огромния успех на самостоятелните ревюта на топ дизайнера София Борисова в столиците на модата Рим и Париж, дойде време и за столицата на изкуствата – Виена

По покана  на Негово Превъзходителство Др. Иван Сираков,  на 22 май, Градът на валса ще посрещне талантливата българка и нейните шедьоври. Сред изисканата обстановка в сградата на кметството  на Виена, София Борисова ще представи колекция „Diffusionе della Rosa” 2019. Сред присъстващите гости на ревюто ще са дипломати, представители на политическия и икономическия елит. Почитатели и клиенти на дизайнерката ще летят до града на Моцарт и Щраус, специално за да присъстват на модния спектакъл и да аплодират Първата дама на висшата мода в България.

Виена ще се превърне и в декор за най-новата фотосесия, която София Борисова и нейният екип планират да заснемат сред красивите барокови сгради и уникалната палитра от исторически забележителности.

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *