Талантливи актьори и дебют на Николета Лозанова ни ,,привличат“ пред екраните през февруари
Яна Маринова, Александър Сано, Башар Рахал, Койна Русева и Луиза Григорова-Макариев са част имената, които ще видим в новия български филм ,,Привличане“ с премиера на 23.02.2018! Николета Лозанова дебютира на голям екран с роля в продукцията.

Напоследък ставаме свидетели на все повече български филми и сериали, което определено ни радва. Преди дни бе представен и трейларът на поредния български филм, очакван през 2018 г. – ,,Привличане“. Историята за танците, училището връзките и предизвикателството, наречено живот със сигурност ще заинтригува зрителите, имайки предвид колко много артисти и познати имена участват в ученическата драма.

Яна Маринова влиза в главната роля на бивша танцьорка, която сега преподава като учителка по история в елитна гимназия. И точно там, проблемите започват. Изглежда, че г-жа Ангелова ( Яна Маринова) не е любимка на директор Великова (Койна Русева). Каква ще е развръзката и кой ще победи в сблъсъка между младото поколение и възрастните,  ще разберем на 23 февруари.

Филмът предизвика много шум с новината за участието на Николета Лозанова. Красавицата ще се превъплати в образ, за който все още не се разкрива много.

Очакваме с нетърпение новият български филм и се надяваме той да пожъне много успех!

 

Jana Miteva
Jana Miteva
Тя изучава Fashion Marketing в най-добрия арт университет в Англия. Телевизионен и моден редактор, social media manager.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини

Свързани
Публикации