The Naked Sandal: Хитът на лятото сред обувките
Здравей, лято! Здравейте отворени обувки!

Развълнувано отброяваме последните студени дни, които съвсем скоро учтиво ще се отдръпнат, за да направят място на любимото ни лято. Предстои ни да прекарваме по-малко време в обличане на безброй пластове дрехи и повече – навън, наслаждавайки се на слънцето.

С настъпването на топлия сезон, ни залива и вълна от свежи тенденции, на които да се наслаждаваме през идните месеци. Лятото на 2019-та ще бъде изпълнено с цветни изкушения, неустоими нюанси на бежовото, пищни аксесоари, ослепителни ресни и пера, панделки и какви ли не други тенденции. Една от тях, която вече успешно е завладяла Instagram пространството, е свързана с обувки, които са колкото елегантни и стилни, толкова и оскъдни.

https://www.instagram.com/p/BwDqQaulrOg/

За пореден път модната индустрия се уповава на неписания моден закон, че по-малкото е повече. Този път „по-малко“ е материалът, използван за високите обувки.

https://www.instagram.com/p/BwGq1doFazc/

Хит на идния сезон ще бъдат не просто любимите за лятото сандали с ток, а по-точно, онези чийто каишки са малко на брой и изключително тънки и деликатни… или така наречените „naked sandals” /голи сандали/.

https://www.instagram.com/p/BkhHTSOAPal/

Този модел обувки залага на семпъл минимализъм. Той привлича вниманието не с пищен, външен вид, а ненатрапчиво излъчване на елегантност и стил.

https://www.instagram.com/p/BteLbHoFkEH/

Хубавото на превръщането на даден дизайн в тенденция е, че той става лесен за намиране и наличен в безброй разновидности и разцветки. Да не забравяме и че благодарение на вариращите цени, ще можем да се вместим във всеки бюджет.

https://www.instagram.com/p/BvkJSeoDJDl/

В България можем да се сдобием с чифт от популярния „naked sandal” от магазини като Zara, Mango и много други.

https://www.instagram.com/p/BuZS_mqBIYX/

Но! Впускайки се в тази тенденция, бъдете сигурни да изберете чифт, в който ще се чувствате и удобно. Въпреки че оскъдните сандали са сред най-нашумелите модели обувки за 2019-та, може да не са сред най-комфортните. Затова бъдете разумни, поставяйки качеството над количество.

https://www.instagram.com/p/BvHtEvOgkeU/

https://www.instagram.com/p/BvuItChnVHR/

https://www.instagram.com/p/Bt378T4h4I9/

Снимки: Instagram

Мода

Свързани Публикации