TREND OF THE WEEK: Блестим с Глория Петкова
Тази гореща августовска седмица стартирахме освен с вода с лимон и ароматно кафе и не с едно, а с цели две парчета от Глория Петкова, които ни държат в парти готовност за уикенда.

Гло, добре дошла в TREND OF THE WEEK. Ти си модел, актриса, уникален DJ, певица и да обобщим едно всеобхватно модно гуру, което всеки ден е устойчиво модерно.  Разкажи ми първо как започва един твой ден и имаш ли някой задължителен моден навик?

Привет и благодаря за милите думи и поканата! Моят ден винаги започва с готвене. Правя закуска на Анабел и след това идва всичко останало. Задължителен моден навик за мен са аксесоарите, независимо дали съм на плажа или в града, пръстени гривни и всевъзможни бижута са моят go to.

Непрекъснато израстваш в музикален план. Има ли мода в музиката си, която следваш? Какво те вдъхнови да представиш не една, а цели две нови песни? И с какъв екип работи по създаването им?

Не бих казала, че има определена мода в клиповете ми, но напоследък се опитвам да избягам от “класическия човешки образ”. Причината да пусна 2 нови сингъла, а не един е, че тези две парчета бяха готови преди около година и аз постоянно се съмнявах дали са достатъчно добри и дали си струва да ги пусна, след това се срещнах с Жоро Пеев, който успя да обрисува една концепция и за двете и останалото е история.

Музиката направихме заедно с Христо Михалков, който хората познават като Ицо от P.I.F. С него работим в страхотен синхрон. Клиповете направихме с невероятен екип, с мои приятели и за това реалните снимки на клипа се усетиха по-скоро като едно забавление, отколкото като работа.

Като че ли в последните години се завръща нуждата ни от повече музика на живо, с повече инструменти и импровизации, повече истински емоции. След Ковид мисля, че преоценихме простото на пръв поглед удоволствие да посетиш лайф концерт. Как усещаш нуждите на хората по ивентите, на които пускаш?

Хората са жадни за преживявания. Жадни за живот и това е съвсем нормално. Радвам се, че имам възможността да ги забавлявам и няма да спра скоро. Освен в ролята си на DJ мисля скоро да вляза и в тази на певица, която има участия и на живо. Така че както се казва :Stay tuned!

Едно от последните ти шеметни появявания беше по време на София Прайд. Сподели ми според теб идеалната рецепта за перфектен парти аутфит?

Перфектният парти аутфит е този, в който се чувстваме добре. Това важи за всеки аутфит.

Ако обединим заглавията на последните ти две парчета „Inbetween“ и „Absence and desire“ (Между отсъствието и желанието) замисляла си се за какво ти липсва желание и къде всъщност се намираш на този музикален етап?

Желание, обикновено не ми липсва. Обичам да творя и ако се почувствам творчески блокирана в една сфера, винаги намирам друга, в която да се изявя.

Кой за теб е властващият моден тренд за лято 2022?

Свободата да харесваме и показваме тялото си във всяка негова форма.

От години винаги си проповядвала зелената вълна в гардероба ни. Дай ни няколко идеи как да бъдем еко модерни?

Това е лесно. Купувайте винтидж и секънд хенд, ако обичате често да се глезите с шопинг или купувайте по-малко, но качествени и устойчиви на време и мода дрехи. Тоест такива, които са олицетворение на стила ви, а не на трендове.

Къде можем да ти се радваме на живо до края на лятото?

Лятото тази година съм запазила за семейството и близките си, за това не исках да се съгласявам на ангажименти. Но есента ще бъде пълна с изненади, както и зимата. За сега си запазете две дати: 27 август в Карусел и 13 октомври в Купе. За септември също има изненади, но за сега не мога да ви споделя повече

 

 

Music: Hristo Mihalkov

Lyrics: Gloria Petkova-Glow

Mix: Dimitar Ganchev

Mastering: Dimitar Ganchev

Director: Joro Peev

Cinematographer: Boris Kalaidjiev

1st AC: Kaloyan Mutafchiyski

2nd AC: Dimitar Krumov

Lighting: Vasil Enev, Emiliyan Dechev [RED Studio]

Video Editing: Viktoria Karakoleva

Color Grading: Boris Tivchev

Photographer On Set: Ivan Hristov

MUA: Krasimira Petrova

MUA Assistant: Maria Simeonova

MUA Assistant: Christian Levchev

Hair: Georgi Petkov

Wig: Dimitar Avramov

Styling: Ivan Tsutsumanov

Set designer: Borislava Kadiyska

Set dresser: Nikolay Todorinov, Alis Giteva

Food stylist: Sandra Aleksieva

Producer: Zlatina Richeva

Executive producer: Zlatina Richeva

Featuring:

Raja Fayez El Madhun

Iliyana Georgieva

Zlatomira Oprova

Joanna Zlatanova

Danail Zlatanov

Plamen Valchev

Alexandra Hristova

Konstantin Valkov

Lubri

Hristo Mihalkov

Metodi

Мода

Свързани Публикации