TREND OF THE WEEK: Отново на училище
Първият звънец удари и с него отново се завръщаме към ученическите трепети

В годините училищното облекло и униформи са преминали редица трансформации, за да могат да достигнат перфектното съчетание между стил, удобство и изтънченост. Затова и тази седмица ти предлагам да се завърнеш заедно с децата към любимите спомени и да добавиш в облеклото си нотката училищен нюх към новости.

ПО МОМИЧЕШКИ ЗАКАЧЛИВИ

Това са онези поли на плисета, които съм убедена сте слагали поне веднъж в гимназията. През 2022 те продължават да бъдат актуални и са идеален повод да покажете стилно хубавите си крака.

ЖИЛЕТКАТА

е много важен елемент, който дамите или обикват от първи кашмирен допир, или никога не използват в тоалетите си. Училищните пуловери и жилетки могат да се превърнат в любима част от гардероба, ако се доверим на по-функционални модели от естествени материали, на чиято топлина и стил можем да разчитаме поне няколко сезона.

“ВЕЧНОТО САКО”

Към полата и пуловера винаги можем да добавим сако. Удобно, стилно и практично за есенните дни, в които сме излезли рано сутринта, а след офиса сме на градинско парти. Райета и карета на пепит винаги са добре дошли. Този септември се очертава топъл, така че все още ще можем да носим с кеф и саката от по-лека материя в ярки цветове.

ВИНТИДЖ

Защо не? Цялостна “униформа” в ансамбъл с ретро правоъгълна чанта и риза с драперии. Отново е модерно и повярвай ми няма да напомняш на учителката по физика, а ще обереш модните точки с размах.

РАНИЦАТА

Завършвам с най-училищния аксесоар – раницата. Пазарът и тази есен предлага уникални разновидности и размери, които са толкова тренди, че можем да отидем с тях навсякъде. А аз ви пожелавам тази есен да напълните раници само с усмивки, позитивни мисли и много хъс за модни комбинации.

 

Снимки: Getty Images / Envato.com

 

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Мода

Свързани
Публикации