TREND OF THE WEEK: Празнична аутфит идилия

Дори по празници – по дрехите посрещат. Независимо къде ще празнувате, подбрала съм топ идеи за аутфити от български брандове. И да – оставете коледния пуловер за ежедневието. На светлите празници- време е да блестим.

Червеното е винаги сигурен избор за декември. Утвърдило се и суеверието, че ако в новогодишната нощ сте облечени в този цвят, то това е поличба за финансово благополучие. Аз препоръчвам риза в червено, която можете успешно да съчетавате и през останалото време от годината.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NóNDE (@nonde.collection)

Ако искате да ранообразите традиционното червено, предлагам да го направите с тоалет в кралско зелено. Този цвят внася лукс във визията и аристократично спокойствие. Освен това е много актуален този сезон.


Декември автоматично слага знак за равенство с пайетения блясък. Инвестицията в такава рокля е повече от добра, защото изцяло разумно и устойчиво ще можете да я обличате при всеки повод, изискващ блясък и през новата година.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MIJEL (@mijelstore)


Ако искате да сте в центъра на вниманието на щуро парти, то за вас са роклите с нестандартни изрязвания, на които през 2021 се довериха почти всички световни знаменитости. Ето и един български прочит тук:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Helèna (@helena.official.brand)


Тоалет от две части в плюш и така модерното синьо око ще ви гарантират комфорт и отново инвестиция в тоалет с много дълъг живот.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zoë (@zoe_by_zornitsa)

Тази година изключително модерни са елхите, в които са вплетени изкуствени пернати птици. Ето и едно летящо вдъхновение за пернати тоалети.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AVIN (@avinboutique)

Ако ще прекарате празниците във вила в планината, например, няма нищо по-подходящо от рокля от плетиво, която да показва формите ви и да ви обгръща топло.


Всеки прекрасен празничен тоалет, заслужава да бъде обгърнат в стилно палто. Чели сте за сантимента ми към палтата тип teddy bear. Зарадвайте се с едно от българска марка.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by They ARE (@theyare_official)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BIMINI (@bimini_official)


А ако не сте почитатели на студеното време или пък искате да замените пижамата с нещо по шик, винаги е време за стилно бохемско кимоно, за което шампанското е точният аксесоар.

 

 

 

 

Елица Стойчева е завършила бакалавър Международни отношения, а след това тристранна магистратура Медии и комуникации в DFH, Deutschland и Université Nice-Sophia-Antipolis, Nice, France. Тя пише за различни сайтове и списания. Нейната страст са телевизията, рекламата, fashion събитията, биографичните мемоари, хубавите музеи и пътуванията. Освен като журналист, Елица работи и като дигитален маркетолог за едни от най- големите български брандове. Като лице на модната телевизия Code Fashion не спира да ни информира кой е властващият тренд всяка седмица в нейната авторска рубрика Trend of the week.