TREND OF THE WEEK: Развълнувани от NYFW и готови за SFW2023

Лятото си отива, но пък есента ни дава поле за изява на много нови модни трендове и купища горещи комбинации

 

С есента идва и новата поредица от модни седмици! Най-силната от вече десетки години се очертава да бъде Седмица на модата в Ню Йорк (NYFW), на която по традиция присъстват любими модни икони като Сара Джесика Паркър и сестрите Кардашян. Този септември модната седмица в Ню Йорк започна шеметно на 8-ми и ще продължи до 13-ти септември.

Купища от известни личности и тази година ще покажат най-уникалните си тоалети и тази есен, защото Седмицата на модата в Ню Йорк е неразделна част от жизнената култура на Ню Йорк и чувството за постоянна еволюция на човека.

Ревюто, което милиони очакваха, определено, е това на Ралф Лорън.  Ralph Lauren е символ на американската мечта и от много години на любимия ни т.нар. тих лукс в модата.  Атмосферата по време на ревюто им е  натурална, с селски декор на фона на плевня, напомняща за ранчото му в Колорадо. И този сезон за Ralph Lauren денимът е запазена марка. Много кокетно предложенията са в стил  „романтичен вечерен тоалет“, украсен с перли и бродирани пера или с флорални мотиви. С ярко оцветени, елегантни и изискани тоалети дизайнерът, роден в Бронкс, с тази колекция празнува жената, която е вечна и модерна, смела и романтична, изискана и жизнена.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ralph Lauren (@ralphlauren)

Ревюто на Ralph Lauren по време на Седмицата на модата в Ню Йорк, имаше своята зезда на подиума в лицето на модела Кристи Търлингтън и актрисите Робин Райт и Аманда Сейфрид, които гледаха шоуто, което завърши с грандиозен финал със златисти рокли, включително една с ресни, която е плод на  повече от 800 часа работа бродиране!

 

 

А ако и вие като мен живеете с модата в сърцето, не пропускайте да станете част и от специалното издание на българската модна седмица!

 

 

 

Мода

Свързани Публикации