TREND OF THE WEEK:Свежи като авокадо

Авокадото е модерно в кухнята, но вече и в стрийт стайла 

Ако предните сезони носехме до лудост контрастно тревисто зелено, тази пролет се разленяваме като зряло авокадо. Този специфичен нюанс на зеленото се лее съвършено върху коприна, кожа и трико.

Пастелните му нюанси са съвършен избор за цялостна монохромна визия, която дори навън да вали, да ви внася свежо настроение!

 

По-модерно в уикедния брънч от авокадо тост, може да бъде само комбинацията му във визия стил “Авокадо”!

 

За една по-секси визия, това зелено се лее зашеметяващо върху сатен и коприна, в рокли, които няма как да не бъдат забелязани…

 

Още по-висок стил ще покажете, ако съчетаете авокадовото зелено с друг ултра модерен цвят – ярката циклама. 

 

Авокадовото зелено разпалва модния глад  дори и само като акцент! Грабвай чантата и покорявай света!

Елица Стойчева е завършила бакалавър Международни отношения, а след това тристранна магистратура Медии и комуникации в DFH, Deutschland и Université Nice-Sophia-Antipolis, Nice, France. Тя пише за различни сайтове и списания. Нейната страст са телевизията, рекламата, fashion събитията, биографичните мемоари, хубавите музеи и пътуванията. Освен като журналист, Елица работи и като дигитален маркетолог за едни от най- големите български брандове. Като лице на модната телевизия Code Fashion не спира да ни информира кой е властващият тренд всяка седмица в нейната авторска рубрика Trend of the week.