Цвети Разложка получава заплахи заради конкурса “Lady Universe”

Преди дни, лицензиантът на международния конкурс “Lady Universe” бе гост в предаването “ДНЕС” по Bulgaria ON AIR. Носителката на “Лейди България” и много други модни титли, сред които “Мис Самоков” и “Fashion Idol 2011” Цвети  Разложка, сподели, че е изключително притеснена и много разочарована от поведението и делата на хора, с които до скоро са работили заедно.

2110992399

“Заплашваха човек, с който работя, да изтрие профилите ми от интернет пространството”,  разкри в студиото на предаването Цвети. Въпреки това, тя сподели, че се чувства спокойна, тъй като от 2014 година официално е лицензиант на международния конкурс “Lady Universe”  и ще се посвети изцяло на своята модна и благотворителна дейност.

photo credit: Костадин Кръстев-Коко

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Новини

Свързани
Публикации