Успешна и щастлива майка – мисията  възможна с “Мисия Детегледачка” 
В „Bulgaria Mall“ две бизнесдами се събраха, за да споделят част от своя опит и възможен ли е балансът между майчинството и кариерата

Мирела Лазарова – собственик и изпълнителен директор на успешната агенция „Нанни“ се занимава професионално с подбор, обучение и предлагане на кадри в отговорната мисия и професия “детегледачка”. Нейният партньор – Ангелина Ангелова е журналист, автор на списание L’europeo и директор PR и комуникации на най-големия туристически холдинг Victoria Group. На сцената на Bulgaria Mall двете дами разказаха повече за професията на детегледачката, личния си опит в отглеждането на своите деца и как правилният подбор на персонал може да бъде решаващ за сигурността и развитието на всяко дете. Ангелина пое ролята на водещ и зададе на Мирела най-ключовите въпроси за майчинството, историята на развитието на агенция „Нанни“ и личния й опит с бавачките. Ангелова призна пред публиката, че основната причина да предложи на Мирела да създадат подобно събитие е личната й липса на опит с детегледачките. Пр-ът и журналист разказа, че е имала доста трудни моменти при отглеждането на вече седем годишния си син, тъй като родителите й живеят във Варна, а при първата си среща с Мирела е задала точно тези въпроси по темата, които смята, че вълнуват всеки един родител. На сцената се присъедини и един от кадрите на Мирела – Рени Милева, която повече от десет години работи като професионална детегледачка. Тя сподели какви кризисни ситуации са възниквали с децата, за които е била отговорна, как ги е преодоляла, но участието й завърши със забавна история, която развесели присъстващите. Освен, че през последните десет години Мирела успешно развива своята агенция, тя създава и професионална академия за детегледачки, които се акредитират като сертифицирани специалисти в областта. Курсът включва теоретичен и практически модул, съдържащи психологически и педагогически методи за отглеждане и обучение на деца, етика на работното място и други.

Синовете на Ангелина и Мирела –  Гоги, Крис и Коки бяха сред ентусиазираната публика, за да подкрепят своите майки. Домакин на събитието бе България mall, а партньорите, които подкрепиха инициативата са вода Роса, сдружение “Маринела”, хотел Marinela Sofia, Babyspot и списание “Моето дете”. Датата на следващата академия за детегледачки е 3 и 4 ноември. Повече информация можете да откриете на : fb: www. nanny.bg, какти и на страницата www.nanny.bg.

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Събития

Свързани
Публикации