За точките… с любов
Обичаме ги. Точка. 

Особен романтичен дъх, напомняне за миналото и невероятна женственост се крият в десена на точки.

Еднакво добре прилягащ както на офис облеклото, така и на ежедневния street style, строгия костюм и дори роклята за червен килим. Разнообразието от форми, цветове и размери, прави точките подходящи за всяка фигура – от гигантски окръжности, които привличат погледите, до нежни, едва забележими точици брокат или блестяща нишка в плата.

Още от миналия сезон точките са особена притегателна сила – Saint Laurent, Valentino, Balmain, Tigerlily, Elie Saab, Giorgio Armani, Tory Burch и Louis Vuitton са сред брандовете, които предпочетоха този десен в колекциите си за пролет-лято и есен-зима. Тази година тренда се запазва в гардеробите ни.

Мъжкото, а дори и спортното облекло, не бяха подминати от точките.

Червеният килим познава не една знаменита дама с тоалет на точки, а те отиват както на съвсем невръстни деца, така и на дами на сериозна възраст.

Комбинацията пък, от различни точкови десени е смела… А точката и карето, които да се обичат като любовници… трудна работа за най-добрите.

Неангажиращи, приятни и леко меланхолични, роклите на точки са перфектният избор за градинско парти, брънч или модно събитие на открито, през топлите сезони.

В комбинация с черно и прозрачни материи, където са акцент с блясък, ги превръща в перфектната визия за вечерно събитие с висок дрес код ранг.

Ето и най-красивите точки от модните подиуми, които да ни вдъхновят да заредим гардероба си с поне една визия с подобен десен:

Модата е любов. Точка.

 

 

Снимки: Getty Images

Мода

Свързани Публикации