Дизайнери

Fashion Forecast 2018: Магистри от НБУ представят дипломни колекции

By  | 

За втора поредна година студентите от магистърска програма „Мода и бизнес стратегии“ на НБУ на преподавателя по мода Николай Пачев ще представят своите дипломни колекции на събитието Fashion Forecast 2018. Модното ревю ще се състои на 30 май (вторник) от 19:00 в ДНК – пространство за съвременен театър и пърформанс в НДК.

Водени от последните модни тенденции, десетте млади дизайнери ще дадат своите прогнози за следващия сезон. Всяка колекция носи свой дух и индивидуалност. Нестандартни материи, обемни форми, изчистени линии, впечатляващи аксесоари – всичко това предстои да видим вечерта на 30 май.

Модното ревю Fashion Forecast 2018 е част от майските дни на модата на НБУ и се реализира с подкрепата на Централен фонд за стратегическо развитие към Настоятелството на Нов български университет.

Входът за събитието е свободен.

#FashionForecast2018

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е филолог по образование и магистър по Журналистина и медии. Нейната страст са модата, писането и новите технологии. Редактор е и на неделното сутрешно токшоу "Дами Канят" и модното предаване "Закачалки" по Code Fashion TV.

Leave a Reply