Лайфстайл

В чантата на модния пътешественик

By  | 

Летните пътешествия, трипчета и почивки наближават, ако вече не са ви застигнали. Топлите месеци, отпуските и ваканциите със сигурност са ви накарали да направите списък с желаните дестинации. След това, обаче идва време да стегнем и багажа.

Жега, слънце и позитивни емоции, на никой не му се мъкне тежка чанта… А и нека си признаем, където и да отидете не ви се иска да бъдете турист, а пътешественик!

Като почитателки на модата, а и просто като истински жени, дамите обожаваме да носим какви ли не “необходими” вещи в дамските си чанти. Какво ви трябва обаче за една лятна почивка?

Code Fashion ви предлага списък с неща, който наистина ще са ви необходими и ще ви осигурят страхотно прекарване, накъдето и да сте се запътили това лято!

Слънчевите очила

Най-хубавото е, че не тежат, защото ще ги носите на очите си!

Фотоапарат

Трябва да заснемете всяка минута от почивката си, всяко кътче и да го превърнете в красив спомен. Въпреки че най-модерните смартфони разполагат със страхотни камери (един селфи стик никога не е излишен), фотоапаратът е класика, особено ако знаеш как да работиш с него. И все пак не забравяйте да се забавлявате и наслаждавате, можете да качите снимките във facebook и instagram, чак като се приберете у дома.

Слънцезащитен крем и бански

Не заемат почти никакво място, а си представете, че докато пътувате се натъкнете на някой райски плаж? Със сигурност ще ви трябват.

Червило

Любимото ви класическо червило! Задължително го носете. Знаете, че ви отива, а едни красиви устни могат да променят цялата визия за секунди!

Допълнителна батерия

Хилядите снимки ще изтощат батерията на телефона ви, а не можете да си позволите, особено в чужбина да загубите връзка, и макар че понякога е приятно да се откъснем от технологиите, трябва да сме подготвени.

Карта

На града, в който сте. Пътеводителите, където се предлагат навсякъде, често предлагат и много интересни места за посещение, местни забележителности, заведения и кулинарни предложения.

Паспорт

Защото никога не знаете, накъде ще ви отведе лятото!

Запасете се с удобни обувки, дами, колкото и да ви се иска да си обуете последния модел стилето, който си купихте. Оставете се на летните емоции и си създайте спомени!

 

 

Тя е журналист и филолог. Редактор е на неделното сутрешно токшоу "Дами Канят" и модното предаване "Закачалки".

Leave a Reply