Българска лекарка е най-красивата жена в света
Българка спечели съвсем заслужено международно признание.

https://www.instagram.com/p/B0vjkj5hAHS/

Полина Паньова, която миналия октомври сложи лентата на „Мисис България Transcontinental 2018“, днес пребори голямата конкуренция на световния конкурс, който се състоя в град Атланта, щата Джорджия, и заслужено спечели короната на „Mrs Transcontinental 2019“. 30-годишната Полина има украински корени, но е родена в град Карнобат.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2850332998315133&set=pb.100000153836023.-2207520000.1565422103.&type=3&theater

Висшето си образование, обаче, завършва в чужбина. Следва във Виницки национален медицински университет „Николай Пирогов“, като специализира Ендокринология и успешно се дипломира. Макар да изпитва огромна любов към рожденото си място, тя от години не живее тук, а в град Виница, Украйна. През 2014 година се омъжва и днес е горда майка на 2 момчета.

https://www.instagram.com/p/B03G6G5B3U6/

През изминалата година Полина заслужи сребърния приз в конкурса за омъжени дами „Мисис България 2018“. Тогава за втори път през 20-годишната история на състезанието, освен 20 финалистки бяха избрани и подгласнички, които имат правото да представят страната ни на международни конкурси. В официалния си Фейсбук профил тя публикува снимки от конкурса, на които миналогодишната победителка от Япония – Ери Саито, ѝ предава короната. „Вярно е! Благодаря ви, че повярвахте в мен, както и за това, че ме избрахте за новата Mrs Transcontinental 2019. Плача и все още не мога да повярвам, че има не само справедливост, но и невероятни хора с добри сърца. Цялата красота започва отвътре!“, написа Полина и добави емотикони, сред които е и българския флаг.

https://www.instagram.com/p/B03NGyfhhLz/

Красавицата искрено вярва както в каузите на конкурса, които за всичките години от създаването му са събрали 750 хил. лева за благотворителност, така и в идеята на състезанието. Според нея дамите придобиват истинска сила, след като станат майки и възпитат децата си.

Източник: debati.bg

Снимки: Instagram, Facebook

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации