Мария Илиева – певица на годината
След призовете „Жена на годината” на списание Grazia и „Жена на десетилетието” на Woman.bg в категория „Музика“, Мария Илиева си извоюва поредната престижна титла.

https://www.instagram.com/p/Bx5PGE_loL-/

На 17-тите годишни музикални награди на БГ Радио Мария Илиева добави още един приз към блестящото й резюме, а именно този за най-добра изпълнителка за 2019. Статуетката й бе връчена от изпълнителния директор на БГ Радио Николай Янчовичин и спортната легенда Йордан Йовчев.

https://www.instagram.com/p/BxzrlbLFlpa/

„Благодаря на слушателите, че избраха аз да спечеля тази награда. Благодаря на БГ Радио, че от самото начало вървим заедно по пътя на музиката. Щастлива съм, че получавам тази награда именно в Пловдив – Европейска столица на културата 2019 – където на 9-ти юли стартира националното ми турне „Всичко – най-доброто от Мария Илиева”.

https://www.instagram.com/p/Bx5plTclEAU/

Церемонията по връчването на наградите се състоя в Пловдив в препълнената зала „Колодрум” на една от най-бляскавите сцени в страната. Именно там Мария представи за пръв път нова версия на песента ѝ „Нека вали”, която ще изпълни и по време на турнето си.

https://www.instagram.com/p/Bvyo1GugUKb/

Снимки: Instagram

Източник: kafene.bg

Събития

Свързани
Публикации