30 години Christian of Roma и Италиански фестивал на красотата и прическата

Посланикът на Италия в България Н. Пр. Джузепина Дзара преряза лентата на ХХХ юбилейно издание на Италианския фестивал на красотата и прическата

Сред официалните лица бяха още председателят на Общински съвет – Пловдив Атанас Узунов, заместник-кметът по транспорт на Пловдив Савина Петкова, председателят на Конфиндустрия България Роберто Санторели и главният директор на Международен панаир – Пловдив доц. д-р Иван Соколов.

„Фестивалът обещава да бъде уникален опит за всички фенове на красотата и стила. До неделя посетителите ще имат възможност да се насладят на международни демонстрации, да открият най-новите тенденции в сферата на красотата и прическата и да се потопят в света на иновациите в бранша“, съобщи собственикът на козметична компания Christian of Roma Елена Кристиано.

Специално за откриването на юбилейното издание на фестивала арт директорът на Christian of Roma Academy Маурицио Пироло направи шоу под надслов “Ретроспекция – поглед в миналото”.
На ревюто зрителите видяха негови вдъхновяващи творения, подготвени за Christian of Roma през годините, които до днес вълнуват с иновативността си.

В събота вечер, в пловдивския клуб Bushido Christian of Roma отбелязаха и своя 30 рожден ден. С бляскава програма, коафьорско шоу в направления Минало, Настояще и Бъдеще, много смях и музика.

Събития

Свързани
Публикации