Мисис България 2022 (Видео)
Мисис България 2022

Ето кои омъжени красавици коронясаха тази година на Мисис България 2022

В балната зала Монтесито се проведе 24-то издание на националния конкурс за омъжени жени „Мисис България 2022“.Повече от 300 бяха кандидатките за короните на предварителния кастинг, а специална комисия определи 13 финалистки, които се бориха за титлите „Мисис България Universe”, „Мисис България Europe”, „Мисис България World”, „Мисис България Interяnational”. Бяха избрани и техни подгласнички.

Мисис България 2022

Запазва се тенденцията интерес към конкурса да проявяват омъжени дами с висше образование и престижни професии. В първи тур участничките излязоха с тоалети  на  Фирма Веникс ,които  изработват уникални български дрехи с етно мотиви  и уникалната българска шевица , а във втория –  с елегантните тоалети на Хаос бай Хрис  и техните близки и приятели. В трети тур дефилираха в прекрасните тоалети на КИАРА фешън на дизайнерката Гергана Апостолова.
Журито бе съставено от носителките на титлата „Мисис България“ през годините между които Илияна Карастоянова ,Мира Стоянова,Емилияна Маркова ,Станислава  Василева ,Валери Стефанова , Силвия Величкова  ,Виктория Божилова,Боряна Янева,Пламена Червенкова ,Стойка Николова    както и от представители на спонсорите в лицето на Даринка  Кръстева  –  „Дари Травел“ и д-р Симеон Личев, Гергана Апостолова, Иоан Карамфилов и   Дони Василева
Гримът бе дело на Христина Герасимова. Най-красивите омъжени дами на България получиха подаръци от  Боди Талк, Фитнес Пулс, бельо от Кави Рум, ваучер от SPD Studio amrit  – 2 часа  и висцерална терапия в център за здраве и красота  „Chervencova” и козметичен бранд с натурална козметика – Juvebelle AY Cosmetics, процедури в Derma Gold и екскурзия от Дари Травел.

Мисис България 2022
Конкурсът подкрепи кампанията за изработване на перуки за онкоболни деца на Магама и кампанията за стволови клетки на малката Лили,която е с диагноза аутизъм.

Мисис България 2022
Годишната кампания на носителки на титлата Мисис България тази години си постави за цел да запознае и популяризира красотите на България
Специален  гост  на  събитието бе Вероника Ахмед – Mrs.Universe Middle East 2021. Водеща бе Нели Пандилова.

Мисис България 2022
Подгласнички на Мисис България 2022 станаха:

Четвърта подгласничка –  Христина Иванова – Завършила с отличен успех медицински Университет Пловдив  и работи като стоматолог.
Трета подгласничка е  Кристина Кирчева – майка на две деца .Работи като експерт в една от най-големите застрахователни компании.
Втора подгласничка е  Теодора Герчева – на 33 години от Бургас. Работи в сферата на туризма, маркетинга и рекламата.Първа подгласничка е  Славяна Драгнева – на 33 години от Казанлък .Обича да учи и да се развива, като последната и научна титла  е доктор по икономически науки.
А титлата Майка на България бе присъдена на Теодора Герчева – 33 години. Майка на три деца. Обича да прекарва свободното си време със семейството, да пътува и да посещава нови места.

Мисис България 2022

Победителки в конкурса са:

Мисис България 2022

Мисис България International – Мани Вартан – 33 години Пловдив. По образование магистър филолог и психолог ,преподавател  по български език  и литература.Владее 4 езика.

Мисис България Europe – Гергана Станчева  на 26 години от Ямбол. По нейна идея се създават пейки за по-удобно  кърмене и преповиване на бебета в град Ямбол.

Мисис България World – Ива Недялкова на 26 години. Носителка на титлата Лейди България 2018 г. По образование юрист, но работи като мениджър в най-голямата лайфстайл верига у нас.

Мисис България Universe – Оксана Желяпова  от Варна. Завършва  с отличие висше образование юрист по международно и криминално право. Каузата ѝ е да се сплотят бесарабските българи и да се създаде благотворителен фонд  за децата, които искат да учат и живеят на родна земя.

Снимки: Качество, дизайн, точност

Събития

Свързани
Публикации