Популярна рокля на Zara със собствен Instagram акаунт
Представяме ви роклята на Zara, която е толкова известна, че има свой собствен акаунт в Instagram и близо 10 000 последователи.

https://www.instagram.com/p/Bv_rcBPgboD/

Всички сме наясно с грандиозния успех на испанския бранд и със завидната му популярност сред хора от различни възрасти и националности. Една определена рокля на Zara, обаче, се сблъска с неочаквано внимание. Тя е дълга, бяла, покрита от горе до долу в черни точки и присъства в гардероба на шокиращ брой жени от различни части на света.

Доказателство за това са 150-те публикации в личния профил на роклята в Instagram, както и безбройните сторита и отбелязани снимки, на които виждаме легендарната дреха.

https://www.instagram.com/p/Bz4AayOnToD/

https://www.instagram.com/p/Bz3cZRflz9O/

Освен, че изглежда много удобна, роклята е лесна за съчетаване с най-различни видове връхни дрехи и аксесоари, което до голяма степен обяснява грандиозния интерес към нея.

https://www.instagram.com/p/Bz03UPLFcE_/

Изключителната популярност на роклята поражда и редица забавни картинки и шеговити асоциации.

„Порода кучета, вдъхновена от РОКЛЯТА.“

https://www.instagram.com/p/BxdKWaHHel9/

Също така, многобройните снимки на жени в роклята, показват, че тази дреха пасва за богато разнообразие от поводи. Планирате забавна вечер с приятели? Облечете роклята. Отивате на фестивал? Облечете роклята. Трябва да отскочите до магазина? Облечете роклята.

https://www.instagram.com/p/Bz7qDKaFT80/

Както се очаква популярната рокля бързо бе разпродадена, но от бранда се погрижиха да я върнат обратно в магазините. Така, че стискаме палци да успеете и вие да се докоснете до тази дреха и дори да блеснете със снимка в личния й Instagram.

https://www.instagram.com/p/Bzr26qpAoR7/

Снимки: Instagram

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации