Първият в света офис на колела за милион долара
Мобилният офис G-77: Sky Master е тук, за да промени представите ви за лукс на работното място

Калифорнийският бутиков персонализатор, Lexani Automotive, е известен с превръщането на обикновени автомобили в луксозни изкушения, оборудвани с всички удобства, за които бихме могли да се сетим. И дори повече.

Най-новото попълнение в дългия списък с интересните им творения е първият камион Ford за милион долара, чиято дължина надвишава изумителните 10 метра. Наречен „G-77: Sky Master“, това вълнуващо изобретение представлява напълно оборудван офис на колела.

https://www.instagram.com/p/BzZAvuBhwv9/

Екстравагантният мобилен офис е изграден върху американския модел камион Ford F-550 и се отличава с елегантна, изцяло черна външна визия. Междувременно, интериорът напомня за кабина на частен самолет, но включва дори повече удобства, както и хардуер с 24-карата златно покритие.

Сред изпъкващите акценти в кабината са звуковата система за домашно кино, Bose, и 65-инчовият Curved Ultra HD телевизор, който по желание може да бъде скрит зад стената. G-77 има и шест електрически седалки, покрити в бежова кожа, които разполагат с функции както за отопляне, така и за масаж.

https://www.instagram.com/p/BzbHL57BGLR/

Също така, в кабината има и достатъчно пространство за кухненски бокс, баня и VIP зала, която може да бъде трансформирана от “всичко в едно” бизнес-станция в удобна зона за почивка.

Снимки: Instagram

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации