Сестрите Hadid на мечтана ваканция в Гърция
Някога питали ли сте се къде релаксират едни от най-популярните модели в света? Изглежда, че красавиците са по-близо до нас, отколкото предполагаме, а именно – в Миконос, Гърция.

https://www.instagram.com/p/B0d1uXzHZ7U/

В разгара на лятото, Bella и Gigi Hadid избират да си подарят качествено време за почивка. За целта те стягат куфарите, пълни със стилни, дизайнерски дрехи, и се отправят към Гърция.

https://www.instagram.com/p/B0efYLRA6OC/

За да помогнат на многобройните си почитатели да се почувстват като част от това вълнуващо пътуване по сестрински, през последните дни, красавиците ни радват с най-различни публикации и сторита в Instagram.

https://www.instagram.com/p/B0cWTVDgtgM/

На един от кадрите виждаме как Gigi позира пред неустоимата гледка на синьото море в свеж, оранжев бански на Danielle Guizio. Сред коментарите под снимката забелязваме този на Blake Lively, която шеговито пише:

„Спри да качваш мои снимки.“

https://www.instagram.com/p/B0bQFuKndBv/

На друга снимка виждаме как Bella се сприятелява със симпатична котка, която също така присъства и в много от сторитата на сестрите Hadid.

https://www.instagram.com/p/B0gO41wgDl-/

Сестрите, обаче, не са там само за да си отпочинат. Тяхното пътуване е свързано и с рождения ден на по-голямата им сестра Alana.

https://www.instagram.com/p/B0d66aHnbfJ/

https://www.instagram.com/p/B0YwlogFnmu/

Освен радост за очите, кадрите, споделени от любимите ни модели, са и вдъхновение за всички нас да си подарим заслужена почивка, дори тя да не е луксозно пътешествие в стил Hadid, а просто забавна ваканция с група добри приятели.

https://www.instagram.com/p/B0egS0eg9bo/

Снимки: Instagram

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации