Съвременните роли на родителите през погледа на семейство Петканови
Алекс Петканова блесна на корицата на ELLE в ослепителна червена рокля и със своята рожба в обятията си

https://www.instagram.com/p/B37VIQnJizE/

ELLE България за пореден път ни развълнува. Освен с красива първа страница, новият брой на списанието изпъкна и с редица интересни теми. Една от тях е тази за ролята на съвременните родители, по поято семейство Петканови също изразяват своите виждания.

https://www.instagram.com/p/B39oebuDzYI/

Много хора смятат, че домакинската работа е отговорност на жените, докато мъжът е онзи, от когото се очаква да изхранва семейството. Трябва да признаем обаче, че в днешно време тези разбирания коренно са се променили.

Съвременната жена смело развива кариерата си, досущ като мъжа, модерният мъж има домашни задължения, досущ като жената, като междувременно и двамата дават своя принос в отглеждането на децата.

Дали това е правилният подход към съвместния живот? Алекс и Дани смятат така:

“Ние с Дани не делим ангажиментите си вкъщи на “мъжки” и “женски”. И двамата работим и затова той също мие чинии, пуска прахосмукачка, грижи се за синa ни Габриел.”

https://www.instagram.com/p/B4fDYp5HTuc/

Във всички случай, да си родител не е никак лесна задача. Когато отглеждането и възпитаването на едно дете се приема като еднаква отговорност от майката и бащата обаче, както процесът, така и крайният резултат несъмнено става по-приятен и сполучлив.

https://www.instagram.com/p/B37U1AHn_2N/

За да се потопите и в останалите интересни теми, които биват разглеждани в този брой на ELLE, не пропускайте да си набавите и вие своето копие.

Снимки: Facebook, Instagram

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации