Бляскава премиера на Penelope de Glamour в Il Siciliano (Видео)
Петя Стоянова – Penelope представи дебютната си серия червила Penelope de Glamour в Il Siciliano

На 8-ми март, очарователната Петя Стоянова – Penelope презентира своята серия червила Penelope de Glamour – един подарък за всички жени. Колекцията от три червила – Like a Virgin, Bitch mode On и Kiss of Death – са нюанси за всяка една дама и показват нейните три състояния – нежната, прелъстителката и кралицата.

Със специално патентована формула от модната столица Милано, червилата вече са на българския пазар, в някои топ бюти локации на столицата, както и в салона за красота Code Beauty.

За своята премиера красавицата от Бургас си партнира с един от най-добрите италиански ресторанти у нас Il Siciliano. Модерната обстановка на топ заведението събра десетки гости, близки и много красиви жени по случай презентацията на Penelope de Glamour. Самата Петя блестеше в рокля на дизайнера Стоян Радичев и в комапнията на свои приятели и половинката си Иван Динев.

Какво разказа Петя Стоянова за своето ново начинание, какво да очакваме от партньoрството с Il Siciliano и мениджъра Калин Ле и какви пожелания отправиха близките на Penelope, вижте в репортажа на Златина Иванова и Code Fashion TV.

Събития

Свързани
Публикации