Български ресторант е сред трите в света, предлагащи кафе с облачен захарен памук
Само три заведения в света предлагат любимата ароматна напитка, поднесена по този иновативен начин. Едно от тях е ресторант Bulgar, който се намира в петзвездния хотел Маринела.

https://www.instagram.com/p/BznMPbPJiDO/

Изобретено от московския готвач Владимир Шагов и доскоро предлагано само в петербургската сладкарница Double B и кафене Mellower Coffee в Китай, нестандартно презентираното кафе вече е част и от възхитителното меню на ресторант Bulgar.

Клиентите споделят, че изживяването е невероятно, сякаш мислено се пренасят в детските си години. Веднага щом облачето бъде докоснато от парата на напитката, от него завалява сладък дъжд. При това, само в ресторант Bulgar, всеки сам може да избере цвета, в който иска да заформи своята малка буря в чаша кафе!

https://www.instagram.com/p/Bzkw5bypxhj/

Управителят на ресторанта Ивайло Цветанов споделя, че е впечатлен от емоцията, която предизвиква облакът захарен памук:

„Разбира се, за нас всеки гост е специален! Наш приоритет е да го накараме да почувства наслада в иначе забързаното ежедневие, да събудим спомен, да бъде изживяване, да изпита емоция с всяко ястие или напитка. Облачето захарен памук също е част от това наше виждане – пренасяме един хубав спомен, спомен за безгрижен слънчев ден, изпълнен с приятели, игри и захарен памук от панаира. Целта ни е да видим искреното щастие, изписано върху лицата на нашите гости“, споделя Цветанов.

https://www.instagram.com/p/BzdAQMlpPRQ/

Кафето с облаче вече се радва на голям интерес не само сред редовните клиенти на ресторант Bulgar, но се превърна и в хит сред чужденците, които са избрали да отседнат в хотел Маринела за своето бизнес пътуване или градски уикенд в българската столица. Със сигурност това вече е най-любимото облаче, което не разваля времето на клиентите, а доставя наслада за сетивата. Време е за сладък и успешен ден с любимата ни ароматна напитка в ресторант Bulgar!

Снимки: Instagram

Източник: actualno.com

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации