Велинград посрещна подобаващо първия си Музикален Фестивал (Видео)
27.04.2019г. освен Велика събота се превърна и във Велик ден за града!

След месеци подготовка Arte Spa&Park Hotel сбъдна желанието на много граждани и гости, като подари на всички Феноменално събитие / Първия Музикален Фестивал!

В историята си хотелът осъществени множество инициативи и събития, а сега дойде и редът на тази: Музикален фестивал. Истински, различен, мащабен, забавен, завладяващ!

Събитието беше организирано от Arte Spa&Park Hotel Велинград, под надслов Arte Makes: Music с официалната медийната подкрепа на NOVA: Нова телевизия.

Сред участниците на голямата сцена в града бяха: Павел и Венци Венц, Криско, Тита, Дара, 100 Кила, Ъпсурт, Папи Ханс, Димчу, RDMK, БНР, DJ Дончо, И много други…

Освен да се насладят на истинско Фестивално преживяване, гостите имаха  възможността да се включат и в социалната инициатива на събитието  „Заблуди в любовта“, кампания на Българския фонд за жените – „Мисия срещу насилието над жени и момичета“.

„Всяка жена има право на връзка, основана на взаимно уважение. Понякога обаче, любовта ни кара да оправдаваме или пренебрегваме първите признаци на насилие. Често се вслушваме в широко разпространени заблуди и несериозни съвети. Извиняваме думи и действия в името на това да спасим връзката си.”

Точно в  18.00ч. хиляди брандирани бяха пуснати в небето. Красивото, и в същото време изключително символично действие зарадва малки и големи и показа на всички, че достигането до свободата е точно толкова лесно, стига да го поискаш.

Над 3000 души станаха част от грандиозния празник. Въпреки не толкова благоприятното време, те се забавляваха и празнуваха заедно. Настроението и емоцията бяха най-ценното, което всеки отнесе със себе си след края на деня.

Организаторите обещаха, че това е само началото. Фестивалът ще бъде ежегоден и съвсен скоро ще разберем какво ни очаква следващата година.

Събития

Свързани
Публикации