Гаел Санчес пред Esquire: Търся инфлуенсери без очевадни корекции
В интервю за мъжкото списание Esquire, собственикът на GBS Models разказва за съвременните инфлуенсъри у нас, цитиран от hotnews.bg

списание Esquire. “Има много красиви жени в България, но, без да ме разбирате погрешно, има и много неща, които правят само в името на модата – като пластични операции например. И си мислят, че по този начин ще станат модели, суперзвезди и т.н. Ако искаш семпла промяна – добре, но ако е просто защото е „модерно“, съм категорично против”, обяснява собственика на Gbs Models – първата агенция за модели инфлуенсери у нас.

Прочети повече тук.

Гаел Бонел Санчес залага на естествена красота, търсещ модели бе очевидни корекции за своята инстаграм модна агенция GBS Models. Според него “силиконовите” красавици са хит у нас, но това трябва да се промени.

 

Снимки: Esquire България

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации