Два дена до премиерата на „Дъмбо“ с българско участие
Остават само два дни до премиерата на „Дъмбо“ – игралната версия на една от най-обичаните анимации на Disney. В три от сцените очакваме да видим адреналинката Яна и четири други български гимнастички.

Игралният „Дъмбо“ е най-високо бюджетния филм на Тим Бъртън и ще долети в кината този петък, 29-ти март. Той се базира на добре познатата ни история за слончето с големите уши и без съмнение ще ни върне назад към мили спомени от детството. Имайки предвид професионализма на прочутия режисьор и положителните реакции, които предизвика трейлъра, очакваме тази продукция да е сред фаворитите за 2019-та.

Благодарение на миналото си като гимнастичка адреналинката Яна, която доскоро бе част от балета на “Като две капки вода” получава невероятната възможност да бъде част от новия филм „Дъмбо“. В Англия, където са се състояли снимките, тя е рамо до рамо не само с едни от най-големите имена в Холивуд, но и с още три нейни съотборнички от България – Петя Точева, Жанина Трашлиева, Сребрина Желязкова и Жанина Иванова. Грациозните момичета се превъплъщават в ролите на циркови артисти и акробати и се появяват в общо три сцени, по които са работили с холивудски хореографи.

„Дъмбо“ долита в кината този петък, 29ти март в дублирана и субтитрирана версия.

Режисьор: Тим Бъртън
В ролите: Колин Фарел, Дани ДеВито, Майкъл Кийтън, Ева Грийн, Камил Лемешевский, Алън Аркин, Финли Хобинс, Нико Паркър
Сценарист: Ерън Кругър
Продуценти: Катърли Фрауенфелдър, Дерек Фрий, Ерън Кругър, Джъстин Спрингър
Музика: Дани Елфман
Оператор: Бен Дейвис

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации