Дженифър Лопес блесна по улиците на Ню Йорк в сватбена рокля-мечта
Кой е дизайнерът? Zuhair Murad, разбира се

Jennifer Lopez бе забелязана по улиците на Ню Йорк в огромна сватбена рокля без презрамки и воал, който се разпростира сякаш до безкрайност. Ако си мислите, че е настъпил сватбеният й ден обаче – грешите. Всъщност, тази пищна визия скоро ще блесне по големите екрани като част от романтичната комедия “Marry Me” (“Омъжи се за мен”) с нейно участие.

Във филма, J.Lo играе ролята на поп звезда, която открива точно преди сватбата си, че нейният годеник й е изневерил. Това я подтиква да избере случаен фен от публиката, за когото да се омъжи вместо него.

Photo by James Devaney/GC Images

Пищният дизайн, в който изпълнителката бе забелязана, е дело на талантливия ливанец Zuhair Murad, като това е просто поредният път, в който неговото творчество умело погъделичква мечтите и фантазиите на всички дами.

https://www.instagram.com/p/B3xExiyJotB/

Роклята е перфектна комбинация между нежност и екстравагантност. Тя изпъква с атрактивни бляскави детайли и пленителен обем.

https://www.instagram.com/p/B318oxHJeQQ/

Безумната красота на тоалета е допълнително подсилена от интересните бижута и аксесоари, с които е комбиниран.

https://www.instagram.com/p/B32STXdFR2e/

Това произведение на модното изкуство несъмнено е вълнуваща гледка, особено за случайните минувачи, които са се озовали в точното време на точното място, за да зърнат сияещата J Lo.

https://www.instagram.com/p/B3xr6Aal5rk/

Както знаем, на изпълнителката й предстои да бъде булка не само във филма, но и в реалния живот. И докато тръпнем в очакване на сватбата с годеника й Alex Rodriguez, тази ослепителна визия ни помага да добием представа за това, колко изумително ще изглежда Lopez в собствената си булчинска рокля.

https://www.instagram.com/p/B32MtLGH8JW/

Ние нямаме търпение да видим “Marry me” по кината и по-точно – тази определена сцена. А вие?

Снимки: Instagram, Getty

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации