Елена Брусарска и нейната модерна градска CHANTA
Певицита с нова колаборация, но този път музиката отстъпва място на модата

Любомира Сотирова от CHANTA и талантливата Елена Брусарска са градски жени, със страст към изкуството.

Приятелството им се заформя на една локация, закодирана в ДНК-то им – бългасркото Черноморие. И двете обичат онази крайбрежна част на страната, където страстите са целогодишно летни, а вдъхновението неизчерпаемо.

Идеята се ражда преди три години, но чак сега идва перфектният момент за общия им моден проект, който днес вече е реалност и можем с удоволствие да ви представим.

Елена е известна не само с музикалните си дарби и парчета на върха на чартовете, но и острия връх на четката, с която създава дизайнерски обувки-уникати вече няколко години.

Любомира Сотирова пък е лицето зад CHANTA – един вече наложен на пазара български бранд.

Новата лимитирана серия чанти, които пускат двете талантливи дами, е онова, което е липсвало на всяка жена – стрийт стайл с личен почерк.

Колко пъти сте имали нужда от перфектната кожена чанта? А колко трудно е било намирането й? Всяка жена знае отговора. А колко пъти се е случвало да се сблъскате с клонинг в града, който носи същия аксесоар като вас? Всички тези, типично женски, но ежедневни проблеми спират тук.

Наивизъм, минимализъм и изчистени прости линии срещат четката на Елена и творенията-чанти на Любомира. Резултатът е лимитирана серия от модни аксесоари, които могат както да допълнят всяка модерна градска визия, така и да бъдат основния акцент в нея.

Персонализираният стил и възможността за поръчкови модели изцяло вдъхновени от човека, за когото са предназначени, са другото основно предимство на CHANTA-та на Елена и Любомира.

С тях можете да имате всичко – стил, индивидиалност, арт нотка и гарантирано качество. Стига да го пожелаете.

Можете да се насладите на първите модел, а ние тръпнем в очакване заедно с вас, за да видим какво още ни очаква…

Мода

Свързани Публикации