Звездите, които мразят да си правят селфи с феновете
Ето кои знаменитости изпитват паник атаки и притеснения при разговор с непознати и избягват да си правят селфи с почитателите си

Вълнуващо е да успееш да се докоснеш до известната личност, на която се възхищаваш, и още по-вълнуващо – да запечаташ този момент със снимка, която после да споделиш и със своите близки и приятели. Някои звезди, обаче, категорично отказват да си правят селфи със своите фенове. При някои, причината за това е свързана с появата на паник атаки, а при други – с чувството, че някой може да ги преследва.

Ето и кои звезди, според колегите от tialoto.bg, предпочитат да не се снимат с почитателите си и защо:

Chloë Grace Moretz

Ако погледнем страницата на актрисата в Instagram, може да се убедим, че Chloë не обича да си прави селфи. По-голямата част от фотографиите ѝ в социалните медии са направени от други хора – нейни приятели или професионални фотографи. В едно интервю тя обяснява:

„Не си правя селфи. Просто това не ми е интересно“.

https://www.instagram.com/p/BuZQDJChm9O/

Zoe Saldana

Веднъж актрисата призна, че не ѝ допада, когато непознати хора искат да си направят снимка с нея, особено ако го правят по време на нейна разходка с децата. По думите ѝ, в такива ситуации тя започва да изпитва паника.

„В такива случаи се чувствам много некомфортно. Моите деца са в такава възраст, че не разбират защо непознати идват към тяхната майка с подобни желания“.

https://www.instagram.com/p/Bwn1ymSholZ/

Emma Watson

Актрисата, известна най-вече с ролята си на Хърмаяни във филмите за Хари Потър призна, че винаги отказва да си прави селфи с феновете. Обяснява, че се страхува от преследване.

„На фотосите всички могат да видят къде точно съм, с какво съм облечена. Не искам да предоставям подобна информация, по която някой може да ме следи“.

https://www.instagram.com/p/BK8XymSAa-t/

Justin Bieber

„Ако ме видите някъде, знайте, че няма да се снимам с вас. Престанах с това. Стигнах дотам, че даже хората не се здрависват с мен, не ме възприемат като човек. Започвам да се чувствам като животно в зоопарк“.

https://www.instagram.com/p/Bknjk_NjN5U/

Miley Cyrus

Може да се каже, че за певицата няма нищо невъзможно. Самата звезда разказва, че не иска да си прави селфи с феновете си, защото много се притеснява.

„Чувствам се много неловко, когато някой ме попита дали може да се фотографираме. Истина е. Толкова се смущавам, че дори забравям да се усмихна“.

https://www.instagram.com/p/BwnwHK3BTKz/

Снимки: Instagram

Източник: tialoto.bg

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации