Звездна среща на премиерата на Цар Лъв
Две от любимите ни звездни двойки ни развълнуваха не само с присъствието си на европейската премиера на новия Цар Лъв, но и с приятна среща помежду си.

(Photo by Niklas Halle’n-WPA Pool/Getty Images)

Обичаните кралски особи, Meghan Markle и принц Harry, ни зарадваха със свежа доза публичност този уикенд. След като херцогинята присъства на тенис турнира Wimbledon, снощи двамата със съпруга й блеснаха и на европейската премиера на Цар Лъв в Лондон.

(Photo by Mike Marsland/WireImage)

Както винаги кралската двойка изглеждаше прекрасно и събра всички погледи, минавайки по жълтия килим:

(Photo by Max Mumby/Indigo/Getty Images)

Meghan, която скоро роди първородния си син, бе заложила на семпла черна рокля със средна дължина, съчетана с черни обувки, малка чантичка, неустоими диамантни обеци и чаровна усмивка:

(Photo by Mike Marsland/WireImage)

(Photo by Max Mumby/Indigo/Getty Images)

(Photo by Max Mumby/Indigo/Getty Images)

Междувременно, принц Harry се бе издокарал със стилен черен костюм, чиято семпла елегантност перфектно се допълваше с тоалета на неговата любима:

(Photo by Samir Hussein/WireImage)

Освен с красивото си кралско присъствие, преди филмовата прожекция Meghan и Harry ни развълнуваха и със срещата си с други известни съпрузи – Beyoncé и Jay-Z.

(Photo by David M. Benett/Dave Benett/WireImage)

Queen Bey и Meghan Markle многократно са използвали социалните медии, за да изразят симпатиите си една към друга. Ето, че сега, двете имаха и възможност за звездна среща, включваща и двамата им съпрузи, която не просто изглеждаше изключително приятна отстрани, но и подлуди многобройните почитатели на двете известни двойки.

(Photo by Niklas Halle’n-WPA Pool/Getty Images)

(Photo by Niklas Halle’n-WPA Pool/Getty Images)

А сега към въпроса – защо Meghan и Harry са на филмова премиера? Изглежда, че дебютната прожекция на новия Цар Лъв си сътрудничи с The Royal Foundation и работата на принц Harry, а от Disney са се захванали с кампания за предпазването на африканските лъвове, което също съвпада с инициативите на херцога.

Снимки: Getty

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации