МЕГЗ обвинена в застрахователна измама, приятелят ѝ е задържан
Районната прокуратура в Пловдив е повдигнала обвинение на дизайнера Миглена Каканашева – Мегз, съобщават родните медии

На Миглена Каканашева, приятелят ѝ Румен Рончев и братовчед ѝ Антон Лесов са повдигнати обвинения в застрахователна измама. Според dir.bg, 24chasa и economic.bg в края на миналата година МЕГЗ е убедила Румен Рончев и Антон Лесов да инсценират кражбата на Мерцедес G350 – личният автомобил на Миглена Каканашева, която според източници е имала проблем с изплащането му. След това е обявен за откраднат.

Малко по-късно автомобилът е открит при роднини на Антон Лесов, а показанията и доказателствата по случая карат служителите на реда да се усъмнят в твърденията на Каканашева.

Вижте повече по темата тук.

Екипът на Code Fashion пожелава на Мегз справедлив развой на събитията, за да може да продължава да твори – това, в което е най-добра!

Снимка: Facebook

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации