Мода и любов: SASA Love Fashion Party с Code Fashion TV (Видео)
Второто тематично парти на SASA Club и Code Fashion TV бе посветено на любовта, красотата и модата

В навечерието на Свети Валентин, модна къща Imane, с дизайнер Антония Стоянова, дизайнерът и певица Есил Дюран с модна къща Fashion Gallery Esil Duran и новата колекция на дизайнера KARAM DAYA представиха ексклузивни романтични и секси модели, подходящи за Деня на влюбените и всяка дама, влюбена в живота, модата и мъжа до себе си.

Борислав Сапунджиев собственик на  Ursula Fashion Art of Hair и Code Beauty върнаха стотиците гости назад във времето на едно модно пътешествие с най-емблематичните прически от последните 60 години.

Моделите на агенция Visages дефилириха в едно от най-модните заведения в столицата, а за страхотното парти настроение след ревютата се погрижиха диджейте Златина Димитрова и Александър Савов.

Отново верни на традицията, Code Fashion TV, SASA Club и модните брансове зарадваха голяма част от гостите със страхотни подаръци по случай предстоящия Свети Валентин.

Изненадващо на партито след вечерята си в р-т Булгар се присъединиха и световният рапър Smokepurpp с комапания, които се забавляваха с моделите и си поръчаха луксозни напитки и наргиле. Вечерта беше повече от прекрасна и остави незабравими изживявания за всички гости.

Вижте повече във видеото.

Събития

Свързани
Публикации